Och ämnet var...2

Blev lite drogdebatt i alla fall. Jag är skeptisk till att legalisera fler droger än alkohol som ändå förstör väldigt många liv. Kan inte polisen dra in på nobelfesten oxå och plocka in folk för fylla? Eller testa för droger? Eller tror vi att finkulturen är renare och bättre? Och varför inte testa dramatenfolket på jobbet?? Idioti är vad det är!

Men hallå?

Tänkte på lördagen... Undrar hur full man kan bli och ändå fixa det? Blev ju nästan buren ut ur taxin och vet inte mycket alls... Men som dom säger i reklamen... Plötsligt händer det!

funkar inte.

Har inte gått att publicera några inlägg så jag testar igen...

Och ämnet var...

Knark! Stackars sanna bråding döms hårdare för att hon e tjej! Hmmm.... Eller så åkte hon dit och döms för det. Tommy körberg torskade 80 nångång och folk snackar fortfarande om tommy och kokainet. Så Sanna. Kom tillbaks om 30 år och yttra dig. Föresten så sket väl jag i dig innan och skiter i dig fortfarande så, lycka till och sluta grina.

Koakin, grammisar och tv-räddningar

Jaha. Först så skickade men in ett gäng poliser på ett hitellrum där djSpliff huserade. Sen plockar man folk på grammis galan! Jippie! Vi vinner kriget mot knarket! Eller? En tv räddning är när målvakten fångar en bredsida genom att slänga sig och rulla runt och få det att se häftigt ut inför tv-kamerorna. Att plocka kändisar på grammisgalan är för att få fina rubriker i kvällspressen. Allt medans 16-17 åringar lullar runt i centrum och redan ser ut som 40. Men att bekämpa knark på riktigt kräver resurser och skattemedel så då är det lättare för den alltid underbemmanade polisen att gå på kändisfest och håva in. Tänk om dom skulle göra samma insats här i centrum? Vilket jobb för socialen och politikerna! Man skulle bli tvungen att börja utreda dom sociala konsekvensrena av besparingar, utanförskap och dysfunktionella familjer. Dessutom skulle inte det ge några bra rubriker i pressen. Nä lättare då att gå på fest och göra en tv-räddning.
Kul att polisen har resurser nån gång. Men inte tillräckligt för att fånga langarna som förser barnen med knark. Inte tillräckligt för att utreda misshandlar och våldtäkter. Inte tillräckligt för att komma när jag ser en a-lagare ligga och nästan dö på en toalett. Men dit kommer inte kändisarna. Dom har pengar och ett liv som gör att dom håller näsan över vattnet. Det har inte barnen i centrum. Men who cares? Det blev ju ett- noll i kriget mot knarket. I varje fall i pressen. Och vad annars räknas liksom?

RSS 2.0